Artikel 1 van de Grondwet.
Mijn favoriet.

Artikel 1 van de Grondwet. Mijn favoriet. Ik ben geboren worden als wit, Nederlands meisje met een paspoort dat in de top 5 staat van meest ‘waardevolle’ paspoorten van de wereld. In mijn ogen is dat heerlijk en oneerlijk. Ook heerlijk voor mijn dochter met haar Nederlandse paspoort, maar liever strijd ik voor een gelijkwaardigere positie voor mensen die op een andere plek geboren zijn. Is dat ook jouw gevoel? Dan kunnen wij vast en zeker goed samenwerken!

Als we gaan samenwerken, ga ik voor jou tot het uiterste. Of het nu gaat om professionele begeleiding tijdens een naturalisatieprocedure, een training over inclusie aan basisschoolleerlingen of een podcast opname waarin we openlijk spreken over het falen van diverse inburgeringswetten: I got you!

Mijn levenspad loopt afwijkend van de massa en op diezelfde manier krijgt de dienstverlening van Artikel 1 ook kleur. Het liefst werk ik reizend met mijn dochter de wereld over en help ik je vanaf de mooiste plekken op aarde. Op creatieve wijze denk ik met je mee en lossen we samen een juridische, ethische of gevoelige kwestie op. Of zullen we eerst gewoon samen eens een kopje koffie drinken? Kies jij maar waar…

Liefs, Milou

Artikel 1

Homepage-placeholder